Usluge

Web dizajn

Kada je u pitanju dizajn Internet sajtova, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u vizuelnom smislu.

Mobilni razvoj

U savremenom svetu mobilni telefoni su postali medijum za dobijanje i deljenje informacija. Uz pomoć mobilne aplikacije danas je moguće prezentovati proizvode i usluge na telefonima vaših potencijalnih korisnika. Naša rešenja će vam pružiti potpuno ostvarenje svih mogućnosti mobilnih uređaja. Mobilne aplikacije kreiramo za sve platforme Apple, Android i Windows.

eMarketing

eMarketing predstavlja oglašavanje na Internetu putem različitih servisa. Ovaj vid marketinga uključuje dizajn, razvoj softvera, oglašavanje i prodaju. Prednost eMarketinga je što se uz manje ulaganja nego u neke druge načine oglašavanja dobija više mogućnosti za formiranje kampanje u skladu sa aktivnostima u vašoj firmi.

Hosting

Pružamo usluge: Web hostinga, Game hostinga, Mail hostinga, Virtuelnih servera, Telehousinga. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na +381 (11) 6556328; 6556329 ili na mail web@t3soft.net.


Vrlo bitna činjenica za mnoge naše postojeće klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan krajnji rezultat. Mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna i programiranja sajta pa do hostinga, pozicioniranja na pretraživačima i održavanja, kao i oglašavanja na internetu putem različitih servisa.

eMarketing

Sa dobrim web sajtom i profesionalno urađenom optimizacijom web sajta za pretraživače uz malo ulaganja se može ući u svet savremenog poslovanja i promovisanja na internetu. Uključivanjem e-mail marketinga u Vašu kampanju možete klijente obaveštavati o ponudama i promocijama. On omogućava da po niskoj ceni dođete do velikog broja klijenata. Možete se odlučiti i za Social Media Marketing koji je dobar alat za interakciju sa korisnicima i direktnu promociju proizvoda ili usluga ciljanoj grupi potencijalnih klijenata. Za online marketing kampanju, potrebno je istraživanje tržišta i sakupljanje što više informacija o Vašoj oblasti poslovanja i o Vašem preduzeću. Naš tim vam može ponuditi usluge SEO optimizacije, analize tržišta, analize i izveštavanja, remarketinga, kreiranja sadržaja, PPC kampanje i otvaranje i ažuriranje naloga na društvenim mrežama. Rezultati online kampanje se mogu pratiti kroz Google Analytics i prikazuju se kroz nedeljne i mesečne izveštaje. Zahvaljujuću redovnom izveštavanju u svakom trenutku možete imati informacije o rezultatima vaše kampanje, ali i možete formirati dalje korake vaše kampanje na Internetu.

Cenovnik eMarketing usluga
Mobilni razvoj

Zbog sve rasprostranjenije upotrebe tablet uređaja, mobilnih uređaja baziranih na Android, iOS ili Windows platformi, neophodno je da se razmotri potreba za mobilnom aplikacijom koja će omogućiti da Vaši klijenti uvak imaju informaciju o Vašoj kompaniji, bez obzira na to gde se nalaze i sa kog uređaja mu pristupaju. Naši programeri će Vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za promociju Vaše kompanije na mobilnim uređajima, koje će pomoći unapređenju Vašeg poslovanja.

Cenovnik
Izrada sajtova

Sistem za upravljanje sadržajem (CMS-Content Management System) je rešenje koje omogućava skup procedura koje se koriste za upravljanjem podacima i njihovom obradom. CMS omogućava lako samostalno ažuriranje sadržaja (izmene postojećeg i unos novog teksta, postavljanje i menjanje fotografija, videa i drugih vizuelnih komponenti, dodavanje i brisanje stranica…) i zato se najčešće koristi za izradu sajtova koji zahtevaju česte izmene. CMS sistemi koje mi koristimo i koji poseduju navedene funkcije su Joomla i Wordpress. Ukoliko Vam je potrebna online prodavnica, e-commerce rešenja koja nudimo su Woocommerce i Magento. Magento je moćan CMS koji korisnicima omogućava da upravljaju svojom online prodavnicom, katalgom i korisničkim nalozima, prikazuju svoje proizvode, pruže svojim kupcima razliučite metode plaćanja i isporuke, marketinške promocije proizvoda,i još mnogo drugih opcija. Ukoliko Vam je potrebno jedinstveno grafičko rešenje ili imate Vaš sajt grafički pripremljen mi ćemo Vam odraditi konverziju Vašeg sadržaja u HTML/CSS. Naše web sajtove sa ručno kucanim kodom je moguće implementirati u CMS i na taj način uspostaviti lako ažuriranje sadržaja. Moramo podsetiti da je budućnost web razvoja u mobilnim uređajima, koji iz dana u dan dobijaju sve veći broj korisnika. Iz tog razloga mi za Vas kreiramo web sajtove koji su responsive, odnosno prilagođavaju se veličini ekrana. Na taj način, čak i ako ne možete da priuštite mobilnu aplikaciju ili Vam ona nije potrebna, Vaš sadržaj će biti vidljiv na svakom uređaju. Samim tim i SEO optimizacija se mora tome prilgoditi, jer ona zavisi od potrebe korisnika i razvoja tehnologija. SEO je skraćenica od Search Engine Optimization (eng. optimizacija za pretraživače). To je skup tehnika internet marketinga čiji je cilj povećanje prometa (broja poseta) određenog web sadržaja, kao i povećanje kvaliteta samog prometa. Sadržaj i metapodaci se optimizuju kako bismo preko rezultata pretraživanja na najvećim svetskim internet pretraživačima privukli korisnike koji su zainteresirani upravo za naš web sadržaj. Polazeći od toga da na internetu egzistiraju milijarde web stranica s najraznovrsnijim sadržajem, odmah se upitamo: A kako će neko pronaći baš moju web stranicu? Ovde odmah treba napomenuti da sama optimizacija sadržaja za pretraživače ne znači nužno i dobru poziciju na vrhu rezultata pretraživanja. Tehnike pozicioniranja web sadržaja u rezultatima pretraživača zasebna su tema a optimizacija sadržaja nužan preduslov za dobro pozicioniranje. Optimizacija sadržaja za pretraživače sastoji se od: organizacije strukture sadržaja koja uključuje postavljanje hijerarhije stranica, URL-ova i njihovih međusobnih veza, analize sadržaja, ključnih reči i fraza za koje želimo da optimizujemo web stranice kao i eventualnog razmeštanja sadržaja unutar samih stranica,uklanjanja nepotrebnog sadržaja, HTML obrade sadržaja u smislu postavljanja tagova za naslove (H1, H2…), paragrafe, naglašene delove teksta i slično.

CMS paketiHTML/CSS ponuda